Schoonheidssalon Face 2 Feet
Gun jezelf dat ene momentje… 


Beleid COVID-19

De huidige tijden zijn zeer ongewoon en ik heb een aantal weken mijn werkzaamheden nagenoeg stil moeten leggen. Ik hoop dat u de afgelopen periode goed bent doorgekomen en dat het goed met u en uw geliefden gaat. Ik heb hard gewerkt om te kunnen voldoen aan de strenge eisen van het RIVM. Ik ben blij u te melden dat ik u weer van reguliere zorg kan voorzien.

De richtlijnen op Infectie en Preventie behoren in Nederland tot de hoogste in Europa. In mijn praktijk pas ik dat zorgvuldig en professioneel toe. Dit voor uw gezondheid, maar ook voor die van mijzelf.


Voorwaarden toelating in de praktijk

Wilt u een afspraak maken, dan stel ik u voorafgaand een aantal vragen over uw gezondheid. Het beleid dat ik volg is dat ik alleen mensen in de praktijk toelaat, waarvan ik weet dat ze gezond zijn


Aandachtspunten bij een bezoek aan de praktijk

Bij binnenkomst van de praktijkruimte proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd. Ik zal u ontvangen met een glimlach, maar u de hand niet schudden.


Ik verzoek u met de volgende zaken rekening te houden:

  • Kom stipt op tijd op uw afspraak, bent u te vroeg, wacht dan (zo mogelijk) in uw auto of bij droog weer in ieder geval buiten, en kom precies op tijd de praktijk binnen
  • Conformeer u aan de lokale aanwijzingen en instructies
  • Kom alleen. Indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen
  • Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk


Als laatste moet ik u helaas ook mededelen dat de tarieven van de behandelingen door de Covid-19 iets omhoog zijn gegaan. Dit komt doordat ik de voorgeschreven richtlijnen moet en wil volgen. Door schaarste zijn ook de inkoopprijzen van persoonlijke beschermingsmiddelen hard gestegen. 

Ik hoop op uw begrip en dat ik samen met u snel door deze bijzondere periode heen kom.


 Bellen