Schoonheidssalon Face 2 Feet
Gun jezelf dat ene momentje… 

Speciale Behandelingen.                                                                                                                                       

In de salon is er keuze uit verschillende behandelingen. Hieronder vindt u daarover de nodige informatie.


Chocolade Behandeling

Deze behandeling is speciaal voor de chocolade liefhebbers. Een chocolade gezichtsbehandeling is pure verwennerij!

De cacao bevat antioxidanten en natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het hele organisme. Stress maakt de huid vaal, dof en vermoeid en zorgt ervoor dat de natuurlijke weerstand geleidelijk afneemt. Chocolade daarentegen is rijk aan mineralen, vitaminen en stimulerende stoffen. Het belangrijkste bestanddeel is cacao. Cacao bevordert de productie van endorfine in het lichaam. Een stofje waar je blij en gelukkig van wordt.De cacaoboter met zijn verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende én anti-verouderende werking, zorgt er ook nog eens voor dat de huid stralend en zijdezacht aanvoelt.Gun uw huid ook de luxe weldaad van chocolade! 


Phytocell Behandeling

Deze luxe gezichtsbehandeling biedt alles wat een rijpe huid zich maar kan wensen; liften, verstevigen en anti-rimpel

De werkstof 'phytocell' is een substraat van speciale appelstamcellen en stimuleert onze eigen stamcellen tegen afbraak. Het resultaat; continue huidvernieuwing. Hierdoor blijft de huid langer jong en wordt hij mooi glad en egaal. De massage wordt gedaan met de Vitasphere massage gel. Deze luxe massage gel is verrijkt met de vitamines A, C, en E waardoor de huid tijdens de massage ook gevoed wordt.

Het toegevoegde collageen in het phytocell masker zorgt voor een hydraterende werking en sojapeptiden versterken de celstofwisseling. De behandeling geeft meteen een prachtig resultaat.     

Na afloop wordt het Phytocell Complex serum onder de dag/nachtverzorging aangebracht. Dit serum voorkomt huidveroudering en rimpelvorming d.m.v. speciale appelstamcellen. Deze appelstamcellen verlengen de levensduur en verhogen de activiteit van onze eigen stamcellen, waardoor de huid langer jong toont en rimpelvorming sterkt wordt afgeremd. Het serum bevat tevens een sterke moisterizer en vitamine E.                      

Deze behandeling is geschikt voor: 

* De rijpere, veeleisende huid
* De huid die toe is aan luxe en comfort
* Dames die in de overgang zijn 


Vliesmaskers

Na een gezichtsbehandeling kan er gekozen worden voor een vliesmasker i.p.v een crème masker. Deze vliesmaskers zijn er in allerlei verschillende soorten, voor allerlei verschillende huidtypes. 

Hieronder kunt u alle varianten vinden met de daarbij behorende eigenschappen. 


AHA green tea vliesmasker

Een kleine hoeveelheid fruitzuur zorgt voor een lichte lysing en verwijdert dode huidcellen, stimuleert de vorming van nieuw bindweefsel en verbetert de bloedcirculatie. Groene thee is een anti-oxidant en bestrijdt vrije radicalen.

Aloë Vera vliesmasker

Voor de verwaarloosde, vermoeide en/of geïrriteerde huid, eventueel de acne huid. Gaat infecties tegen, kalmeert en werkt regenererend.

Collagen vliesmasker

Voor de droge, gespannen en rijpere huid. Het masker verhoogt het vochtbindend vermogen van de huid, waardoor deze steviger aanvoelt en maakt de huid glad en soepel.

Ginkgo Biloba vliesmasker

Voor de slecht doorbloede vale huid of rokershuid. Stimuleert de doorbloeding en werkt regenererend.

Hibiscus vliesmasker

Ontspant de mimische huidspiertjes van het gelaat, waardoor gelaatslijntjes en rimpels vervagen. Hibiscus vertraagt het verouderingsproces in de huidcellen.

Repair vliesmasker

Voor de huid die extra verzorging behoeft. Het masker bevat allantoïne en het B-vitamine panthenol. Beide werkstoffen stimuleren celdeling, wat zorgt voor vernieuwing van celweefsel. Ondersteunt daarmee de huideigen repaircapaciteit en werkt revitaliserend.

Vitamine C vliesmasker

Stimuleert aanmaak van collageen, beschermt de huid tegen vrije radicalen en vermindert de aanmaak van melanine in pigmentvlekken.

Vitamine E vliesmasker

Voor de rijpere gestuwde huid en een huid met teleangiëctasie. Reduceert stuwing en gaat rimpelvorming tegen.

Collagen Eye pads

Kalmeert en verzacht de huid om de ogen. Door de hydraterende eigenschappen nemen rimpelvorming en wallen onder de ogen af.Bellen